torsdag 18 april 2013

Gröna fingrar..Gröna fingrar, det har jag inte.. Jag har några pelargon stackare som står kvar i källaren å vill komma upp och få lite ljus på sig. Tiden bara springer iväg för mig just nu, har en massa fix med trädgård och hemmet som jag vill göra men jag slåss lite mot klockan.. Men ikväll ska jag nog försöka få till lite tid att fixa mina blommor och andra omplanteringar som behöver göras. 

Torsdag och imorgon vänner är det fredag och sen väntar helg igen.. Nu hoppas vi på lite sol till helgen så vi kan vara ute och fixa lite, måla med kritor blir det garanterat oavsett väder. Liten fick en burk och tyckte det var hur roligt som helst så vår lilla garageuppfart blir färggrann nu;) 

Ha en fin torsdag

Kram


6 kommentarer:

 1. Samma här...
  Så mycket som ska fixas till och som jag verkligen längtar efteratt ta tag i men tiden räcker bara inte till... Snart hoppas jag :)
  Kram på dig.
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Mina fingrar är väl inte dom grönaste heller... Sådde i tisdags så vi får väl se vad som kommer upp, ja om jag inte hinner ha ihjäl dom innan!
  Ha en din kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Hög igenkänningsfaktor, jag hinner inte heller med riktigt med allt jag vill göra. Precis som du har jag tänkt ägna helgen åt att plantera om pelargoner - vi får hålla tummarna för lite fint väder, alltid enklare att hålla på med blomjord utomhus.

  Trevlig helg!

  Kraaaaam aka

  SvaraRadera
 4. ja, jag vill också ha soool i helgen!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 5. Alla mina Mårbacka pelargoner övervintrade hos mamma och pappa som bor 40 mil från mig så att jag tror att det är deras nu...

  Jag har inget bra vinterställe till dem.

  Det är mycket man vill hinna göra! Dags att ta tag i den här lördagen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Ja mer idéer och vilja än tid tyvärr! Man får hela tiden tänka över sina val och prioriteringar! Kram Sara

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram