fredag 28 juni 2013

Härliga fredag..


Fredag eftermiddag å den har varit efterlängtad kan jag lova. Känns som jag skulle ha jobbat hur mycket som helst men har bara jobbat 1,5 dag och sen semester med en väldigt trotsig snart 3 åring.. Nyss kom mannen hem så han å liten har åkt iväg till stora lekparken så nu ska jag bara ligga i soffan en stund.. 


Köpte Hannah och Amandas bok och den var himla mysig. Blev sugen på att baka deras cheescake så det får det nog bli imorgon. Jag gillar dessa tjejer, brukar lyssna på deras podcast så det kan jag rekommendera. Tycker det är väldigt skönt att ibland lyssna på något när jag är ute å går med hunden. 

Önskar er en fin helg

Kram


5 kommentarer:

 1. om du inte läst boken av Alex Schulman dä rhan beskriver hur han förälskade sig i Amanda är det dagens boktips! ”Att vara med dig är som att springa uppför en sommaräng utan att bli trött”. Nåt sånt.. Bra!!

  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Man pröva som mamma med trotsiga barn :-)

  Ha en fin söndag

  SvaraRadera
 3. Läste ett reportage om Amanda när jag var på Gotland (de har visst sommarhus där)och läste då också om boken och podcasten och blev nyfiken. Var hittar man podcasten?
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Verkar som en bok för mig som älskar att baka. Undrar om cheescaken blev god?? Hoppas du haft en mysig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Det är en bok som jag har funderat på att köpa jag med. Den verkar verkligen härlig!

  Kram Anna

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram