måndag 22 juli 2013

VästkustenFörra veckan var vi ett par dagar på västkusten.. Så underbart med havet. Det är ju ändå något speciellt med den där doften från tång, äckligt men ändå härligt,bruset från vågorna. Fiskmåsar som skriker och segelbåtarna som seglar där ute. Pulsen går ner några slag och finner lite lugn. 


Det är mannens brors tjej som har stuga på västkusten, så småkusinerna hade härliga dagar tillsammans med många timmar av byggande av sandslott, bad i havet å en massa lek. 


Liten cyklar så nöjd ner mot havet!! Oj, vad liten blir stor fort nu när man har en ny liten hemma. Bara att lyssna på henne, se hur hon tar för sig mer och mer, har en vilja av stål och ett humör som kan få vem som helst att vika sig. Ja, varje dag är ett äventyr med dem där underbara stunderna som gör att man klarar det mesta. 


Här satt vi på kvällarna och njöt av god mat och av ledigheten.. Det kan vi leva på länge nu. 

Fin kväll till er

Kram 6 kommentarer:

 1. Vad härligt!! Västkusten är ju så fint!!
  Hoppas det blivit lite bättre med din lilla tjej. Jag har en dotter och kan ju inte ens tänka mig in i hur det blir när/om man får en till.

  Kramar fredrika

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Jag gillar också västkusten. Räkor på klipporna och musselfiske på bryggorna. Vi brukar ta en tur till Smögen varje sommar.
  Härligt med bebis. Stort stort grattis. Hur kan jag ha missat detta. Jag brukar ju vara här titt som tätt. Ohh de doftar så gott och ja visst blir de små så stora när syskonet kommer. Grattis igen kära du.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara sommarbilder från kusten!
  Hoppas allt är bra med er o att ni njuter av alla fina dagar!
  Stor kram
  Jesscia

  SvaraRadera
 4. Vi var ett par dagar på västkusten med och jag kan bara hålla med om lukten. Gott men äkligt. Hur kan det vara så? :-)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Vad fint det var där! Förstår att ni njöt! Kram Nilla

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram