fredag 6 december 2013

Välkommen...Denna fredag är väldigt välkommen.. Skönt att mannen kommer hem tidigt efter en vecka hemma med en sjuk storasyster som är frustrerad över att få bara vara hemma med sin mamma och lillebror. Inte direkt lika roligt som dagis.. 

Nu kanske jag går in på ett ämne som säkert kan vara stora diskussioner om och två olika läger. Jag är imponerad och fundersam över dem som har sina storasyskon hemma när man får småsyskon. För oss fungerar det helt klart bäst med att ha dem där 15 h på dagis så storasyster får leka av sig med sina vänner. Tycker även att det rent pedagogiskt och för utvecklingen är bra med dagis, det kan jag inte ge hemma varje dag. Sen stor trivs hon på dagis och frågar ofta om hon ska åka dit. Annars vore det annorlunda och jobbigt att lämna ifrån. 

Hur tänker ni, hur har ni som har barn gjort? 

Fin helg till er


4 kommentarer:

 1. Hoppas ni får en skön helg, kram!

  SvaraRadera
 2. Indra var hemma när jag var föräldraledig med Liam. Men då var hon så liten, bara 20 månader och hade inte börjat på förskola än. Sen skolades de in tillsammans när vi började jobba när Liam var runt 1,5 år. När jag var föräldraledig med Engla gick de två stora på förskola 15h. Håller med dig i det du skriver. Kram.

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en riktigt fin helg..:-)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du har en fin andra advent! Jag har gjort olika med mina barn! Nummer två hade jag hemma, nummer tre på dagis! Bägge gick bra! Men jag fick höra mycket åsikter båda gångerna!

  Många kramar //Jenny

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram