fredag 21 februari 2014

Varva ner..


En stund komma ner i varv i soffan med skön läsning och god choklad. 

Jag tycker det är väldigt skönt att få en liten stund på kvällen att varva ner i soffan  med någon läsning, surfa runt eller kolla några avsnitt av House of Cards som vi nu har fastnat för. Eller några kanske var fel ordval, rättare sagt förhoppningsvis ett innan mina ögon blir för tunga. Någon kvällsmänniska har jag aldrig varit går mycket hellre upp tidigt, men nu med småbarnsåren brukar jag lägga mig runt 21. Gillar det där med att följa någon serie, med Netflix är det perfekt för oss så vi kan kolla när tillfälle ges. Tidigare har vi sett Bron och Californication, hoppas verkligen den sistnämnda kommer med en till säsong. 

Har ni någon serie att tipsa om? Hur är ni kväll eller morgon pigga?

Finaste helgen till er

Kram


6 kommentarer:

 1. Jag är morgonpigg :) Homeland och Breaking Bad var bra. Kram

  SvaraRadera
 2. Tyvärr. Jag är väldigt dålig på att följa serier nu. Eller titta på teve alls för den delen. Kram.

  SvaraRadera
 3. Älskade också Bron ochmun J kollar på Calefornacation Nu har vi precis sett klart Downton Abbey som hela familjen blev frälst i. Fortsatte med Homeland som också är beroendeframkallande. Två tips från mig.Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Serier! Mitt enda missbruk...:)
  Jag ser mycket på HBO nuförtiden och det är Banshee och True Detective som gäller just nu. Och Masters of Sex och Continuum och Black Sails och Bitten och... ja, du fattar ju :)

  Ska väl tillägga att jag är nattmänniska dessutom...

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Jag letar också efter nån bra serie att följa! Jag nattugglar alldeles för mycket plus att jag vaknar supertidigt... Inte bra i längden även om jag ändå är pigg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Åh, här trillade världens största serienörd in på din blogg… Och hon är både kvälls, morgon och middags-trött! ;)
  Jag har så mycket braiga tips, på serier så det är inte klokt! :p Jag avslutade precis det sista avsnittet av breaking bad, och den var ganska bra. Jag gillar sons of anarcy och californication. Sen lite otippat tycket jag att the vamper diaries var riktigt bra. Trodde den skulle vara lite löjlig men den blev lite lätt beroende av den serien. Annars är ju chuck, new girl och sex and the city alltid skoj att strötitta på. :)
  Men nu är jag nyfiken på din choklad. Vad är det för gott?
  Blev ett långt avtryck men hoppas du kan dra någon nytta av den!
  Ha en fin kväll… Eller sov gott får man kanske säga eftersom att du var väldigt kvällstrött! :)
  Kram

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram