måndag 17 mars 2014

En blåsig måndag..


På väggen i storasysters rum.. 

Här börjar vi veckan med en hemma måndag och mormor på besök. Vi har knappt kunnat gå ut för herregud vad det har blåst här. Nu har det lugnat ner sig så det vinade ljudet har nu tystnat. 

 Helgen har bara sprungit iväg för oss, med en massa skoj. I lördags var vi hos vänner hela dagen, fick god mat och hjälpte till att tapetsera. Söndagen hämtade jag och storasyster hem ankor som ska bo hos svärföräldrarna. Super fina och söta ankor, det var två som inte hade något namn än så det fick storasyster och hennes kusin äran att bestämma namn. Så Astrids anka heter nu Skrållan.. Så härligt det ska bli att ha dem runt oss när vi är hos farmor och farfar. Dem är väldigt sociala och är gärna med där vi är, så det blir spännande. Åh bra för barnen att växa upp med djur. 

Äntligen Äntligen har jag blivit av med allt halskli så imorgon blir det träning igen, hoppas på att kunna ge mig ut på racern i helgen. Det stora denna vecka är födelsedag för mannen å det ska ju såklart firas med pompa och ståt. 

Fin vecka till er

Kram


4 kommentarer:

 1. Skönt att du är frisk nu. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Skönt med en hemma måndag :-)
  Vad mysigt med ankor och grattis till mannen
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Så mysigt med djur.
  Och vilken fin tavelvägg i storasysters rum. Kram.

  SvaraRadera
 4. Härligt att du är frisk igen o kan börja träna. Stort grattis till mannen o ha en fortsatt mysig vecka. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram