måndag 7 april 2014

Ny vecka..

 


Måndag och ny vecka ligger framför oss. Känns skönt att lämna förra veckan, då det var en jobbig vecka för lillebror. Han började på måndagen att vara riktigt gnällig och var inte sig själv, vilket sen eskalerade och på onsdagen hade han panik ont någonstans. 
Vi trodde helt klart att det var öronen så jag ringde bvc, men där var det fullt så vi var tvungna att vänta 2 h till för att sen ringa 1177 så vi kunde få en jourtid. Tycker det faktiskt är lite tokigt att man ska behöva vänta in en tid för att kunna boka en tid, borde ju kunna blivit skickade till ett annat bvc. Men men vi fick en tid och det visade sig inte vara öronen, så vi blev skickade till barnakuten. Så där gjordes en massa tester och allt visade sig vara bra, men han har ju alltid haft svårt med magen. Så efter flera timmar och lavemang så kom dem ändå fram till att det är förstoppning och vi fick åka hem för att invänta mer hur magen skulle bli. 
Så allt gick bra men fy stackars lilla älskade unge, gör så ont i hjärtat att se hur vansinnigt ont han hade. Så igår söndags var han sig själv igen. 
  
Så nu får det bli en komma tillbaka vecka som vi sen toppar helgen med att blivit bjudna på cocktailparty utan barn, fast lille Alfred har fått så fint VIP kort.. 

Fin vecka till er å hoppas ni alla mår bra

Kram
5 kommentarer:

 1. Åh stackars liten! Så jobbigt när de har ont och man inget kan göra. Hoppas nu att han får vara bättre, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Så skönt att det inte var allvarligt med lillen. Och så fick han vipkort till coctailparty också lilla prinsen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Ååå man känner ju sig så hjälplös och vänta på tid/vård har man ju inte ro till...
  skönt att allt är bra nu!
  En cocktailfest låter trevligt och en VIP injudan på det :-)
  ha en fin vecka
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Hoppas verkligen lilleman känner sig bättre, värsta mardrömmen som förälder när de små har ont. Njut nu av helgen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Fy, våra små har också haft mycket problem med lilla magen, hemskt :-( Men åh vilken underbar liten dockvagn!!

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram