fredag 4 juli 2014

Välkommen värme..
Sitter och kollar igenom en massa fina bakböcker som jag har och planerar inför stundande 1 års kalas som är nästa vecka. 1 år, ja det är ju helt galet vad det året gick fort. Men även om det är en intensiv tid nu med en 1 åring som far omkring överallt utan rädsla och ska upptäcka världen så är det väldigt härligt när han är med så mycket. Som igår när vi var på Kolmården och han är helt galen i alla djur och satt med stora ögon  hela delfinshowen och klappade händerna. Som för övrigt var helt magiskt att se. 

Idag tror jag nog att sommaren har kommit tillbaka, vilken härlig värme ute. Känner i hela kroppen att det är ju så här vi vill ha det nu, att få sitta så här på kvällen med veranda dörren öppen och en ljummen vind letar sig in. 
Nu är det bara en vecka, EN vecka kvar till mannen går på semester. Som den är efterlängtad, men nu tar vi helg och en väldigt lugn och inte uppbokad helg. Känns helt ok det också. 

Fin helg till er

Kram4 kommentarer:

 1. Idag har vi i Amsterdam haft en riktigt solig och varm dag. Hoppas det fortsätter :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Men är det redan 1 år sedan lilleman kom till världen!? Visst är det skönt med semester, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Underbart med denna värme! Jag går in på min andra semestervecka, men maken jobbar för fullt så det är jag och flickorna! Hoppas att du hittade nåt smarrigt tårtrecept!

  Kram jenny

  SvaraRadera
 4. Härligt med lite värme i Sverige också :) Kram.

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram