måndag 22 oktober 2012

Resa..

 
 
 
Bild lånad från nätet
 

God måndag!

 
Har helgen varit fin kära vänner? Vi har haft en lugn å skön helg, jag har ju jobbat men man får ändå alltid en skön känsla i kroppen när det blir helg, visst är det så..
 
Japp, som bilden ovan kommer jag att ligga om ca 40dagar, vi har bokat en resa till Teneriffa i början på December. Det ska bli väldigt skönt å härligt med tid bara för oss själva.  
 
Jag är ju rätt så flygrädd så det blir väl bara att bita ihop när liten är med. Konstigt det där med rädsla för att flyga, jag gör det men det tar rätt så hårt på kroppen. Har ni några restips, eller tips på vad man ska tänka på å ta med för att underhålla den lilla i nästan 6h?
 

Ha en fin start på veckan

KRAM

 


 


3 kommentarer:

 1. Vad kul att få längta till ett resmål och inom en snar framtid! Härligt ;)
  Är själv också flygrädd...det är nackdelen med resorna :(
  Ha en fin vecka,
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Gud vad skönt att komma till värmen i dec! du jag har varit så attans rädd för att flyga så jag har mest suttit och skakat och vrålat och nypt sönder sambon och dotterns händer! Inte bra....!
  Ha därför inga bra tips, förutom att acceptera att planet rör sig på ett ibland konstigt sätt som inte är farligt! du får kolla film, läsa bok. lösa korsord! Har de wifi kan du ju lyssna på podradio!Lycka till! Ha en skön dag!
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. Vi var på Gran Canaria i början av december ett år. Perfekt väder där då! kram

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram