lördag 28 juni 2014

Sommar...


Några nya favoriter till sommaren.
Men var är värmen, herregud vad jag har frusit idag. Ville nästan dra igång brasan ikväll. 

Hoppas ni haft en fin midsommar helg och en skön vecka. Vi hade det toppen på midsommar, tyvärr så blev inte dagen som jag tänkt mig. Kände mig lite illamående efter lunch och det blev bara värre ju längre dagen gick, så från tidig fredag kväll till lördag kväll fick jag tillbringa mellan sängen och toaletten. Sen på måndagen var det lillemans tur, jag skulle kunna ta alla magsjukor som finns bara dem små slipper. Skönt var att det var bara vi två som blev dåliga, men sen har hela veckan varit i sjukdomens tecken. Det var nog en av dem tyngsta veckor vi haft, men nu nu är vi på banan igen. 

Så nu får gärna sommaren komma tillbaka så vi kan njuta av ledighet med sköna dagar, långa kvällar, bad,  kladda i sanden och njuta av landet. 

Kläderna hittar du här

Kram




7 kommentarer:

  1. Så söta kläder! Stackars er som varit sjuka och magsjukan är ju hemskt allra helst för en liten. Jag längtar oxå efter sol o värme igen, kram Suss

    SvaraRadera
  2. Ja, vad hände med barfota fötter, strand, värme, glass i mängder och slappa dagar i solen....9 grader är inte okej, men det ska visst vända. Hoppas du får en fin dag. Jättefin blogg förresten.

    SvaraRadera
  3. Nejmen fy. Magsjuka nu mitt i sommaren, inte kul alls.. Tur att det börjar vända. Nu väntar vi bara på solen och framörallt värmen.
    Kram helena

    SvaraRadera
  4. Nä fy! Skönt att ni är på benen igen! Ja om man på något sätt kunde göra att de små slapp magsjuka!
    Här är heller ingen värme men solen kikar fram då å

    Ha en fin vecka
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  5. Nämen stackare o magsjuka, hua. Hoppas ni mår bättre nu o får njuta av semester, sol o värme. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  6. Usch och fy vad jobbigt och tråkigt att ha magsjuka... och på sommaren.... och på självaste midsommarafton... Verkligen trist!
    Hoppas ni frisknat till ordentligt nu och att vi får lite värme!
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  7. Nej fy magsjuka är det värsta. Tur i oturen att vädret inte varit det bästa. Längtar också efter sol och värme! Vi får hoppas den kommer snart. Själv åker jag till solen och värmen i morgon:) Kramkram Pernilla

    SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram