torsdag 25 september 2014

Long time...Nu så, nu är jag tillbaka... 

Oj, vad tiden rullar iväg här för oss. Vi håller på för fullt att komma in i "nya" vardagen men allt vad det innebär med dagis för två och fulltids jobb för mig och mannen. 
Imorgon är det sista dagen på inskolningen, oj oj vad det är. Nu går det bättre men det är en väldigt ledsen liten kille stundvis. Men det blir ju bra jag vet det, men det gör ju ändå så himla ont. 

Hur mår ni? 
Jag startade denna vecka med två dagar i Stockholm med utbildning och visning av 2015 kollektioner. Sååå mycket snyggt.. 
I helgen blir det Stockholm igen, mannen ska springa Lidingöloppet ihop med en kompis. Vi andra följer med och hejar på och göttar oss vid sidan om. Det blir en övernattning på Clarion Sign och middag på kvällen. 

Ska bli mysigt att få en massa tid ihop, 

Fin helg till er

Kram

5 kommentarer:

 1. Här rusar också tiden...
  Det gör så ont att lämna dom när dom är ledsna men förhoppningsvis går det väl över annars hopas jag att personalen hade ringt...
  Så mysigt med en helg ihop, hoppas det går bra för din man. Min bror ska också springa så jag sitter 50 mil ifrån och hejar

  trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Ni skall ha det så mysigt i Stockholm. Vi väntar på våra möbler som borde komma förhoppningsvis nästa vecka. Annars är allt bra i Singapore, varmt och skönt. Kram!

  SvaraRadera
 3. Kul att du är tillbaka! Men jag förstår att ni har fullt upp med livet, som inte alltid ör så lått att få ihop. Skulle vara kul attt veta vilken butik du jobbar för, måste vara superkul att åka och kolla på vårens trender. Även om det skär i mammahjärtat när du lämnar den lille, så kommer det med all säkerhet bli bra snart. Men jag förstår att det är jobbigt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Mysigt med hotellyx i huvudstaden! Önskar er en riktigt härlig helg!

  Kram jenny

  SvaraRadera
 5. Jag är mammaledig men min tid springer iväg den också så kan ju bara tänka mig hur det bli när jag börjar jobba igen och barnen är på dagis.. Nice och börja vecken med kollektionsvisning. Kan verkligen sakna det:)
  Kram fredrika

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram