onsdag 3 september 2014

Tiden rullar på...


Jodå, sen uppdatering här men dagarna bara springer ifrån mig med allt vad det innebär. 
Kalaset/Kalasen gick toppen, det var en 4-åring som var strålande glad om än väldigt stor förväntan inför dessa kalas dagar. Det var så härligt att se alla dagis kompisar och träffa föräldrar och få tid att prata med alla. 
Släkten hade vi en underbar dag ihop med som vanligt, massor av god mat och fika/tårta och tid för en massa lek för kusinerna. 

Hur mår ni?
Här har vardagen så smått kommit igång, jag är nu igång och jobbar 2 dagar i veckan och om 11 dagar börjar inskolningen av lillebror. Det är så enormt delade känslor, jobbigare denna gång så jag har en krypande orolig separationsångest i magen. Men det kommer bli bra det vet jag. 
Men ändå...

Vilken sommarvärme som kom tillbaka här, har precis kommit hem från en långpromenad med hund och lillebror och det blev ett svettigt pass;) 
Nej nu måste vi strax packa ihop oss och hämta storasyster. 

Fin dag till er

Kram


7 kommentarer:

 1. Ja, här är vardagen igång med fullt ös. Men vilket härligt väder ja. Glad att jag kan jobba utomhus så mycket :) Kram.

  SvaraRadera
 2. Javisst rusar dagarna... Kan förstå din seperationsångest men det är klart att allt kommer gå bra!

  Ha en fin kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. åh det är en jobbig tid det där med inskolning. Håller tummarna att allt ska kännas bra. Kram Pernilla ( jag finns på ny bloggadress under nytt bloggnamn nu, välkommen!)

  SvaraRadera
 4. Fy ja, det är lite jobbigt när de små tar nya steg i sitt unga liv. Jag minns just inskolningen och den första tiden på dagis som slitsam för mammahjärtat. Av den anledningen valde jag att vara hemma länge med mina två yngsta. Å andra sidan blev det ju ändå slitsamt när det var dags, även om de var lite äldre då :)

  SvaraRadera
 5. Vi njuter av dom sköna sensommardagarna. Vill att dom ska vara länge än. Kram
  Anita

  SvaraRadera
 6. Ja veckorna bara rusar på, man hinner inte riktigt med. Såklart inskolningen kommer att gå bra, även om det känns i mammahjärtat. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Ja det där är med lite blandade känslor, men det kommer att gå bra!

  Kram Jenny

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram