måndag 30 juli 2012

Back to work..Hallå nya arbetsvecka!!

 

Jaha, då var semestern slut för denna gång. Idag blir det arbete... Men det känns faktiskt ganska skönt ändå, ska bli skönt att komma igång med vanliga rutiner, bra mat och träning. Mannen är hemma denna vecka också så det känns som en mjukstart när vi får kvällar och en del förmiddagar ihop.

Men visst är det så med semester, att man slappnar av äter gott och njuter men det är ändå väldigt skönt att komma igång igen, man blir liksom trött på att känna sig slapp å svullen.. haha Iallafall jag!!


Igår kväll var vi barnfria och hade kära vänner hemma på middag, det var himla skönt att få sitta en hel kväll och äta i lite lugn och ro och sova en HEL natt. Vår lilla tjej har typ sovit hos oss varje natt hela semestern så nu blir det att få försöka få iordning på hennes sov tider.. Till middag igår grillade vi det här och till efterrätt blev det en god dumlekaka som våra vänner hade gjort.

Nej, nu måste jag fixa mig. Å komma på vad jag ska packa med till jobbet..

Ha fina dagen

KRAM
3 kommentarer:

 1. Önskar dig en fin arbetsdag! Kram

  SvaraRadera
 2. Nja, kan inte påstå att jag längtat tillbaka till de normala rutinerna än! Skulle kunna tänt mig och gå och skrota ett tag till!
  Det värsta när man ska bli normal är väl just barnen att ställa om dom! Tack för din hälsning hos mig!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Tack för din kommentar hos mig!
  Fin blogg du har:-) Hoppas att veckan blir bra, trots arbete;-)

  kram Christin

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram