söndag 5 augusti 2012

Hard work pays off...God söndag kväll!!


Vaknade imorse och var trött och tjurig.. hade bestämt mig för att köra en tur på 3,2mil men var bara såå trött och omotiverad. Men med lite hjälp av träningsvän kom jag iallafall iväg! Dagens träning blev 2,5mil med intervaller, men det bästa var att jag äntligen kände lite flow i träningen. Jag har länge legat bakom och kämpat ihjäl mig så det var en kick att känna att jag faktisk orkar mer nu.

Så med helt fel mental inställning att jag bara var trött å tjurig så blev det väldigt bra träning och det förändrade hela dagen;) Det kan ju kännas jä..... tråkigt när man bara kämpar och kämpar och hela tiden flåsar någon i nacken hela tiden. Men det är bara att fortsätta trampa på för helt plötsligt får man ett sånt där flow som jag fick idag..

Nu blir det faktiskt lite choklad efter en bra mat vecka, sen får det bli en tur med hunden, det är en underbar sommar kväll här.

KRAM2 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild! Och nu när du fick du ett härligt avslut så att det känns lättare att köra nästa pass! kram!

    SvaraRadera
  2. Oj vad du är hurtig!! Var också tjurig i morse, men jag och min PT (sambo) tog en timmes promenad, tyvärr vet jag inte om jag blev gladare men fick mer energi iallafall!
    Kram helena

    SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram