måndag 20 augusti 2012

Sko tips..


God måndag!!


Hoppas helgen har varit fin.. Vi har haft det bra, har blivit lite bakning och rensat ur en del från källaren, så det blev en stooor hög som åkte till tippen. Att man alltid samlar på sig så mycket skräp, jag har köpt sånadär bra plastsäckar men ni ska ju inte tro att jag åker och slänger när det är fullt... Nejdå då flyttar jag det så jag inte ser det just för stunden, men det är väl som det sägs att källaren är sitt undermedvetna och är det inte ordning där så kommer man inte till ro!!Mycket fina höstnyheter har det kommit denna vecka så just nu fixar jag mest i butiken och försöker få det fint, visst är den härlig den stickade tröjan!! Ett par cord byxor får det nog bli till hösten men jag tänker mig ett par bruna.

Men jag har ett litet issue nu, vad har ni för skor på er nu denna tid?? Alltid lika svårt tycker jag, det är för "höstigt" i min värld för ett par ballerina men för varmt för mina jodhpurs...


Ja men jag bjuder väl på en dagens;) Gillar verkligen den mysiga koftan, ren ullkofta i härliga färger.. Idag blir det en tur igen till Stockholm för inköp av det Här märket.

Ha en fin start på veckan

 

KRAM


(Det blir lite mörka bilder från butiken;)
4 kommentarer:

 1. Koftan på översta bilden var jättefin. Jag tycker också det är svårt det där med skor nu i övergångsperioden. Lite kul att jag precis lade ut ett inlägg som skor. :)

  Kram, kram

  SvaraRadera
 2. Älskar koftan. Sååå fin!
  Hmmm, skor... Jag använder faktiskt fortfarande mina sommarskor. Eller mina converse som funkar på hösten också. Men jag längtar lite efter stövlarna...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gillar också koftan, så fin. Mina sommarskor är fortfarande på ;-)

  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Heej!
  Är det din egen butik? Verkligen höstiga och fina kläder!
  Än så länge har jag flip-flops! Har ju varit värsta sommaren och jag har ju varit ledig. Sedan brukar det bli ett par veckor med högklackade "urringade" skor om du förstår vad jag menar. Fotryggen syns och inga strumpor. Blir lite mer klätt än ballerina och till långbyxor tycker jag att det är ganska skönt mellanting. Varken sommar eller höst.
  KRAM

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram