tisdag 7 augusti 2012

Snygg trots regn..


Godkväll i regnet!

 

Har precis kommit in från en promenad i spöregn och mer eller mindre storm.. Fick mig att bli sugen på ett par nya Lacrosse, finns nog inga skönare gummiskor enligt mig. Jag har ett par svarta sen innan men dem har snart gjort sitt..Tom Joules är ett märke jag har arbetat med tidigare, dem har massor av fint. Varför inte dem här fina, känns lite nytt och roliga än Hunter som typ alla har, så oxå jag;)


Dem här färgglada skulle jag också kunna tänka mig.

Nu får det bli sängen och min bra bok, hinner väl sova ett tag innan liten vaknar och ska sova hos oss fortfarande... Har varit så nu över 1,5mån och det börjar bli tröttsamt, får kanske ta några riktiga skitnätter och försöka få henne att sova i sin säng!!

Sov gott

KRAM

5 kommentarer:

 1. Vår nr två, vår lillskrutta, höll på länge med att vakna och komma över till oss på nätterna. Vi orkade helt enkelt inte ta fajten men så plötsligt en natt kom hon inte och vi vågade inte andas ett ord om det men nästa natt låg hon också kvar i sitt rum och sedan dess har hon kommit över en gång och det är ett par år sedan nu.

  Så det ordnar sig säkert. Förhoppningsvis förr än senare. ;)
  Kram, kram

  SvaraRadera
 2. Så mycket snyggt du visar här på din blogg! Blir supersugen på att ut och höstshoppa när jag ser de fina gummiskorna och de snygga kläderna. Roligt att hitta till dig!
  Kram Maria

  Ps. Tack för kommentaren om headern :)

  SvaraRadera
 3. Wow, gillar mycket:)))) Varje gång det regnar och jag ska till jobbet brukar jag tänka tanken på behovet av ett par lite snyggare gummistövlar! Praktiskt och snyggt!! Tack för fin inspiration:)

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 4. Åh så mycket läckert:) Insåg just idag att mina läckra prickiga gummistövlar har gett med sig då jag blev genomblöt.. Så tack för inspirationen! Härlig blogg:) Glad att jag hittade hit idag! Kram kram från mig

  SvaraRadera
 5. Jag behöver också nya regnskor! Blev hål på mina... Skriver nog upp det på önskelistan, fyller snart 30! kram!

  SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram