fredag 10 augusti 2012

Betong, Industri, Grafiskt..


Godmorgon fredag!



Vet inte om det är att jag börjar känna av hösten som gör att jag är sugen på att krypa in å mysa under filten med en kopp te och tända ljus. Eller så är det att jag är så trött efter den här veckan... Har varit mycket jobb, hård träning och för lite sömn,  så helgen är välkommen;) 



Just nu är jag sugen på alla olika nyanser av grått, jordfärger och betong. Gärna åt det industriella och grafiska hållet. Visar härliga bilder från Sköna Hem Gillar att man blandar stolar som på bilden ovan, så får det helt enkelt bli hemma hos oss någon gång.


Så snyggt med dem lamporna över matbordet, å läckert med så stor vägg att skriva på.

 

Kolla in golvet i badrummet, såååå läckert. Gillar det marockanska, skulle jag ha gjort kök eller badrum idag skulle jag ha valt det någonstans.

Nej, nu tar jag tag i fredagen med först lite arbete hos mannen sen in till butiken.

Trevlig helg fina ni och tack för alla fina kommentarer

KRAM





10 kommentarer:

  1. Vilka fina inspirationsbilder! Snyggt!

    Angående myrten så vet jag inte hur man håller liv i dom. Jag hade bara haft min senaste i några dagar när vi åkte till Mallis och sen var den död när vi kom hem. Trots svärmors skötsel av den. :)

    Trevlig helg!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Just nu har jag inga höstkänslor, ligger i solstolen och läser bloggar på mobilen, men för en timme sedan vräkte regnet ner! Snygga bilder du visar, jag är också sugen på lite gråa toner i höst!


    /Frida

    SvaraRadera
  3. Spännande! Hittade din fina blogg idag. Jag följer dig gärna!

    Kram Ester

    SvaraRadera
  4. Mmm gillar det mesta på de bilderna! Håller just på att funderar på inredningen i tvättstugan. Det får bli hemmabygge, både billigare och snyggare (hoppas jag) än färdiga stommar och luckor. Det blir lite rått trä som betsas vitt, lite tyg, lite betong, kanske lite plywood kanske lite rost. Vi får se helt enkelt! kram!

    SvaraRadera
  5. Fina och inspirerande bilder! Jag känner igen mig i det du skriver. En mysig filt, dämpade jordnära färger. Det är helt enkelt mysigt med höst.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Jättefina bilder du bjuder på. Precis de färgerna är mina och har alltid varit. Ibland får jag för mig att blanda in lite annan färg. Som turkost och petrol just nu, men det är alltid framförallt grått jag har som fast grund :) Fin blogg du har själv hörru. Hit tittar jag gärna in igen för inspiration :)
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Ja gud vad himla fint!!! Häääärlig inspo!!!! Gillar också jordnära färger även om jag också dras till de starkare:)

    Kraaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  8. Härliga bilder. Nu börja känslan att fixa inomhus infinna sig. Efter att ha nästan bara vistats utomhus de senaste månaderna så gör det inget med lite höst och inomhuspysslande.

    SvaraRadera
  9. Oh vad fint- jag gillar de svartlaserade luckorna och badrummet- så fint:)/Karro

    SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram