måndag 18 juni 2012

Mmmmm



Hallå fina!

 

Först.... tack snälla ni för fina hälsningar;) helt otroligt vilka härliga vänner man hittar här i bloggvärlden.. Japp, jag är pigg och igång igen. Igårkväll gjorde jag en supergod och snabb kasslergratäng som är tagen rakt av från Gourmetmorsan som alltid har goda recept.

Kasslergratäng med purjolök och svamp!

Koka 3dl ris i 6dl vatten
Skär kassler, purjolök, svamp (färka använder jag) i strimlor
Gör sås på 3dl grädde, 1dl majonäs, 1,5dl chilisås, salt, peppar, paprikapulver, cayennepulver (lite)

Blanda ihop ris, kassler, purjolök, svamp & lägg i en ugnsform
Häll över såsen
Strö på riven ost, gärna lagrad
Smula på 1 paket mozzarella

In i ugnen 15-20 min på 200grader
Servera med en god sallad till

KRAM





3 kommentarer:

  1. Mmm yammie det lät gott! Kassler är ju väldigt gott och svamp med!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Fin blogg du har Jessica! Källaren blir ju kanon, får spana in den på fredag! Kram "svägerskan"

    SvaraRadera
  3. Åh ser jättegott ut!!! Tack för receptet, alltid kul att få lite nya idéer och det är ju verkligen bra nu inför sommarlovet när det ska göras sååå himla mycket mat hela tiden!!! Puh...

    Kraaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram