tisdag 26 juni 2012

Utflykt..  Godmorgon sköna tisdag!


Men herregud vad det har regnat här. Nu får det väl ändå bli sommar snart, visst längtar man!! Idag har vi ledig dag så det blir lite lek hemma och sen ska jag iväg med Aragon på massage och kolla hur han är musklad mm, spännande.

På torsdag öppnar härliga Björn & Markus upp sina sommarkvällar hemma på Billa. Så har du möjlighet att åka Hit så ska du göra det, då kanske vi ses;) Brukar bli ett par gånger för mig här.


Ha en skön dag

KRAM

2 kommentarer:

 1. Så intressant med massagen! Vi har gått en hel del på sim med våra hundar. Den stora har ju en skada (spondylos) i ryggen och innan vi upptäckte det hade hon lite ont och tappade muskler. Vi fick upp henne fint i musklerna med vibrationsträning och sim (gång i vatten) och sedan ahr det gått bra att hålla skadan i schack. Hon äter lite smärtstillande/antiinflammatoriskt varje dag och mår toppen! kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aragon är inte riktigt ren i vänster fram och snedmusklad bak så vi ska simma med honom och köra backträning så han lär sig trampa rakare. Vibrationsträning, hur gör ni det. Har du några tips inför simningen;)
   Tack snälla för dina kommentarer
   kram

   Radera

Hoppas du kikar in igen å tack snälla för din kommentar..
Kram